Filters
Soort
Aanbevolen voor
Gebruik
Werkdruk (bar)
Wateropbrengst (liter per minuut)
Mobiliteit
Voeding
Model

Benzine hogedrukreinigers

Waterkracht heeft ook robuuste koudwater hogedrukreinigers met een benzinemotor in het assortiment. Deze hogedrukreinigers op benzine zijn speciaal voor de intensieve gebruiker en prijsbewuste ondernemer. Een hogedrukreiniger op benzine is vooral geschikt voor locaties waar geen stroom beschikbaar is.
 

Aquabar serie

De Aquabar serie van Waterkracht is een benzine aangedreven hogedrukreiniger serie. Dit zijn mobiele koudwater hogedrukreinigers. Waterkracht heeft in deze serie hogedrukreinigers van 170 bar tot 240 bar en een opbrengst van 9 liter per minuut tot 15 liter per minuut. Deze machines hebben de mogelijkheid om reinigingsmiddelen onder lage druk mee te doseren. Verder is de drukregelautomaat voorzien van een drukregelknop waardoor de hogedrukreiniger naar elke gewenste klus kan worden ingesteld.​ U hoeft geen rekening te houden met de lengte van een stroomkabel en kunt met deze hogedrukreinigers op alle plaatsen gaan reinigen.

Assortiment benzine hogedrukreinigers

Onze benzine hogedrukreinigers kan naar elke gewenste reinigingsklus worden afgesteld en zijn zeer robuust waardoor ze zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld gebruik op een bouwplaats. Bekijk hieronder onze hogedrukreinigers op benzine.
Lees meer