Filters
Soort
Aanbevolen voor
Toon meer Toon minder
Gebruik
Werkdruk (bar)
Wateropbrengst (liter per minuut)
Mobiliteit
Voeding
Model

Diesel hogedrukreinigers

Waterkracht heeft zelfs een hogedrukreiniger op diesel in haar assortiment. De robuuste diesel aangedreven OHIO heetwater hogedrukreiniger is veelzijdig en eenvoudig inzetbaar vanwege zijn autonome werking. Deze professionele diesel hogedrukreiniger is uitermate geschikt voor locaties waar geen stroom beschikbaar is.
 

Gemakken van de OHIO diesel hogedrukreiniger

Doormiddel van een hijsbeugel kan deze hogedrukreiniger gemakkelijk worden verplaatst en is daardoor erg geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de bouwsector. Verder is de hogedrukreiniger voorzien van een brander waardoor er ook met heetwater gereinigd kan worden. Deze kwalitatief sterke hogedrukreiniger is zeer geschikt voor vele reinigingsklussen. 

Assortiment diesel hogedrukreinigers

Geschikt voor een breed scala aan reinigingswerkzaamheden, want het biedt de keuzemogelijkheid om met koud of heetwater te reinigen.
Deze hogedrukreiniger diesel voorzien van een robuust stalen frame met hijs oog en heftruck sleuf en hierdoor erg geschikt voor op bijvoorbeeld een bouwplaats. Bekijk hieronder ons assortiment diesel hogedrukreinigers.
 
Lees meer