Filters
Soort
Aanbevolen voor
Toon meer Toon minder
Gebruik
Werkdruk (bar)
Wateropbrengst (liter per minuut)
Mobiliteit
Voeding
Model

Hogedrukreiniger in aanhanger

Waterkracht is de specialist op het gebied van mobiele hogedrukreinigers in een aanhanger. In de loop der jaren zijn onze trailermodellen steeds verder geperfectioneerd naar volle tevredenheid van onze klanten. In ons assortiment zitten de enkel-assige Hudson en Yukon modellen en de tandem-assige Colorado trailermodellen.

Kokend Heetwater Techniek

De trailermodellen zijn voorzien van onze gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek. Deze milieuvriendelijke reinigingsmethode is volledig uniek. De opbouw van de trailer is geheel met glasvezel versterkt. De bodem is geheel waterdicht gecoat en geseald. De opbouwcomponenten zijn RVS en aluminium. Door gebruik te maken van alleen duurzame materialen is de levensduur van onze trailers aanzienlijk langer.

Milieuvriendelijk

Onze trailer hogedrukreinigers zijn o.a. voorzien van een ecoboiler, dit is de schoonste brander in haar soort. De CO uitstoot van de brander is slechts 33 PPM. Als enige in haar soort voldoet Waterkracht hiermee aan de strenge Duitse Bimsch norm van 60 PPM. Op verzoek kan een certificaat meegeleverd worden. De warmte van de motor wordt hergebruikt door de warmtewisselaar voor de hogedrukpomp. Deze verwarmt het water (18 ltr/min) 14°C voor. Om 18 liter water 14°C te verwarmen is 2,2 liter brandstof nodig. Dit is uw besparing per uur! Bij 500 draaiuren per jaar scheelt u dat meer dan 1000 liter brandstof op jaarbasis.

Bediengemak van de hogedrukreinigers in trailer

U bedient de hogedrukreiniger in een trailer door middel van een uitermate gebruiksvriendelijk touchscreen. Doordat alle elektrische schakelcomponenten bij de machine geplaatst zijn hoeft alleen de stuurstroom op de machine aangesloten te worden. Dit scheelt een heleboel bekabeling en maakt de machine veel bedrijfszekerder.

De voordelen van onze trailermodellen.

  • Voorzien van Kokend Heetwater Techniek
  • Rendabel (25% tot 100% meer inslagkracht)
  • Gebruiksvriendelijk (minder fysieke belasting)
  • Zuinig in gebruik (50% waterbesparing)
  • Milieuvriendelijk (geen chemicaliën)
  • Leverbaar met stoomfunctie
  • Lange levensduur
  • Hoge capaciteit

Wat enkele klanten van onze Hot Aqua Blaster trailermodellen vinden

"We waren opzoek naar een professionele hogedrukreiniger in een aanhangwagen die ons bedrijf zou ondersteunen bij verschillende reinigingsklussen. We kwamen terecht bij Waterkracht in Varsseveld en hebben gekozen voor de Hot Aqua Blaster. Wij zijn zeer tevreden over de Hot Aqua Blaster van Waterkracht. We gebruiken hem voor allerlei reinigingsklussen en de machine werkt naar alle tevredenheid. Sinds de aanschaf van de Hot Aqua Blaster kunnen wij elk reinigingsprobleem oplossen."

"Dankzij de Hot Aqua Blaster van Waterkracht kunnen wij nu gemakkelijk gevels reinigen, kauwgom verwijderen, graffiti en verf verwijderen. De Hot Aqua Blaster werkt zeer gebruiksvriendelijk. Een ander bijkomend voordeel is dat de Hot Aqua Blaster zeer zuinig in gebruik is. Door dat deze machine zo zuinig is hebben we in de afgelopen jaren al veel kunnen besparen. Wat hierbij opmerkelijk is, is dat de Hot Aqua Blaster minder water gebruikt maar meer reinigingskracht heeft dan andere machines. Dit komt door de Kokend Heetwater Techniek die op deze machine zit. Wij kunnen de Hot Aqua Blaster aan iedereen aanbevelen."

"Wij hebben de Hot Aqua Blaster vooral aangeschaft voor het reinigen van gevels. Toen we eenmaal in bezit waren van deze hogedrukreiniger kwamen we er al snel achter dat we hem voor veel meer reinigingsklussen konden inzetten. Waar wij vooral versteld van stonden was de extreme reinigingskracht die deze machine met zich meebrengt dankzij de Kokend Heetwater Techniek. Door deze hogedrukreiniger kunnen wij reinigingsklussen veel sneller en zorgvuldiger klaren.

Assortiment hogedrukreinigers in aanhanger

Wilt u meer informatie over of bent u opzoek naar een hogedrukreinigers in een trailer bekijk dan hieronder ons aanbod hogedrukreinigers ingebouwd in diverse trailermodellen.

Lees meer