Filters
Aanbevolen voor
Toon meer Toon minder
Gebruik
Werkdruk (bar)
Wateropbrengst (liter per minuut)
Mobiliteit
Voeding
Aansluitwaarde (volt)
Model

Warmwater hogedrukreinigers

Waterkracht biedt warmwater hogedrukreinigers voor het effectief reinigen van diverse toepassingen in bijvoorbeeld de bouw, agrarische sector en industrie. De heetwater hogedrukreinigers uit het Waterkracht programma zijn compacte, tot in het kleinste detail doordachte, kwaliteits- hogedrukreinigers voor professioneel gebruik.

Specifieke warmwater hogedrukreiniger kenmerken

De mobiele heetwater hogedrukreinigers hebben specifieke kenmerken als: eenvoudige bediening, grote capaciteit, zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk evenals wendbaar, gemakkelijk te transporteren en vrijwel altijd en overal inzetbaar. De watertemperatuur van onze warmwater hogedrukreinigers varieert van 60 °C tot 140 °C; voor heetwater of stoom. Onze hogedrukreinigers op warm water zijn voorzien van een verwarmingsspiraal, om kalkafzetting in de verwarmingsspiraal te voorkomen zijn de meeste reinigers voorzien van een antikalk doseersysteem.

Reinigingsoplossingen met heetwater

Met onze warm water hogedrukreinigers kunnen verschillende reinigingsproblemen worden opgelost. Enkele voorbeelden hiervan zijn: graffiti verwijderen, kauwgom verwijdering, gevelreiniging, onkruidbestrijding, voertuigenreiniging, werkplaatsreiniging en stalreiniging.

Assortiment heetwater hogedrukreinigers

De types heetwater hogedrukreinigers variëren van semiprofessioneel gebruik tot industrieel gebruik. Bekijk hieronder ons aanbod van warmwater hogedrukreinigers.

Lees meer
Colorado 315
Colorado 315
Colorado 350
Colorado 350
Colorado 530
Colorado 530
Fire Box 40
Fire Box 40
Frank FH 1021 DMP
Frank FH 1021 DMP
Frank FH 1024 DMP
Frank FH 1024 DMP
Frank FH 711 DMP
Frank FH 711 DMP
Frank FH 918 DMP
Frank FH 918 DMP
Frank FHE 718 DMP
Frank FHE 718 DMP
Galax 100/12 M
Galax 100/12 M