WeedMaster
Weed Under Control
De Professionele kokend heetwater onkruidbestrijders van Waterkracht. Wij hebben een milieuvriendelijke en optimale methode ontwikkeld voor het bestrijden van onkruid op verhardingen en half-verhardingen. Deze methode is uitermate effectief, duurzaam en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Verbod op chemische onkruidbestrijding

Met ingang van 31 maart 2016 is er een verbod op chemische bestrijdingsmiddelen door professionele gebruikers op verhardingen. Het doel van deze maatregel is de waterkwaliteit te verbeteren en de menselijke gezondheid te beschermen. Het verbod geldt momenteel alleen voor verhardingen maar het plan is om dit in de nabije toekomst uit te breiden naar niet-verhardingen. Waterkracht heeft het beste alternatief gevonden voor chemische onkruidbestrijding, namelijk onkruid bestrijden met de gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek.

Milieuvriendelijk

Door uitsluitend met schoon Kokend Heetwater van exact 99°C het onkruid te besproeien wordt de celstructuur van de plant vernietigd en sterft deze af. Dit besproeien gebeurd met een lage uitstroomdruk (1,5 bar). Dit maakt de onkruidbestrijdingsmachines van Waterkracht geschikt voor alle verharde- en halfverharde oppervlakken. Een bijkomend voordeel is geen opspattend vuil als gevolg van hogedrukwater, waardoor er tot aan de gevel schadevrij gewerkt kan worden zonder deze te vervuilen.

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

Water heeft een veel hogere warmtegeleiding (ca. 25x) dan stoom of hete lucht. Door slecht 3 á 4 keer per seizoen het oppervlak te behandelen realiseert u het meest efficiënte resultaat tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

Kokend Heetwater Techniek t.o.v. conventionele methoden

Onderzoek heeft uitgewezen dat de Kokend Heetwater Techniek de meest effectieve alternatieve methode voor onkruidbestrijding is. Deze methode heeft slechts 4 behandelingen per jaar nodig en geeft hierbij het beste resultaat.

WeedMaster producten

Advies ontvangen?

Waterkracht VDS