Het ontstaan van Waterkracht

Waterkracht is midden jaren zestig ontstaan uit Kramp, een leverancier van technische onderdelen voor met name de agrarische sector. Kramp importeerde in het verleden ‘Frank’ stoomcleaners voor de Nederlandse markt. Dit bedrijfsonderdeel is in 1972 omgezet naar een zelfstandige onderneming met de naam ‘Waterkracht’.
 

Importeurschappen

Daarna kwamen de importeurschappen van Pratissoli hogedrukpompen, Bolondi tankwaskoppen, Hammelmann hogedrukpompen tot 4000 bar, Rovatti centrifugaalpompen en nog veel meer. Vanuit de markt kwam de vraag om naast standaardapparatuur ook maatwerkoplossingen te maken zoals stationaire apparatuur voor meerdere personen en selfsupporting systemen in trailers en bedrijfswagens.


Waterkracht vandaag de dag

Waterkracht is inmiddels uitgegroeid tot hét toonaangevende bedrijf in Nederland op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat. U kunt vertrouwen op 50 jaar ervaring met een landelijk dekkend service- en dealernetwerk. Wij zorgen ervoor dat u in no-time weer verder kunt met uw apparatuur. Daarnaast beschikt Waterkracht over een uiterst modern logistiek- en fabricagesysteem. Uw onderdelen vandaag voor 17:00 uur besteld betekent dan ook morgen in huis. Verder werkt Waterkracht met dealers en heeft een uitgebreid dealernetwerk waar de consument de producten van Waterkracht kan afnemen. Zaken doen met Waterkracht betekent voor u: Reinigen met voorsprong.