Nieuwsoverzicht

Voorjaarsactie 2024

15-3-2024

De voorjaarsactie 2024 van Waterkracht is van start gegaan. Ook dit voorjaar hebben wij weer verschillende machines in de voorjaarsactie zitten. Onze actiemachines kunt u ook eenvoudig via onze website bestellen.

Lees dit bericht

Blog | Made in Holland - Klaar voor de toekomst!

21-11-2022

Één van de meest onderscheidende producten van Waterkracht zijn onze mobiele self supporting hogedruk trailers. In eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

Lees dit bericht

Waterkracht Webshop - Al eens ingelogd?

3-2-2022

Als klant van Waterkracht heeft u via onze website toegang tot een uitgebreide kennisdatabank. Op het moment dat u onderdelen nodig heeft helpen wij u door middel van foto’s en exploded view tekeningen te vinden wat u zoekt.

Lees dit bericht

Blog | Welke Waterkracht hogedruktrailer moet ik kiezen?

4-1-2022

Een hogedruktrailer is een investering in materieel. Met deze investering wilt u uw reinigingswerkzaamheden vergemakkelijken, versnellen en het resultaat verbeteren. Maar welke Waterkracht hogedruktrailer past bij uw werkzaamheden. In deze blog gaan wij u de verschillen tussen onze hogedruktrailers uitleggen.

Lees dit bericht

Blog | De nozzle

13-10-2021

Graag willen wij ‘’de nozzle’’ van het reinigingsproces onder de loep nemen. Dit omdat we merken dat de nozzle ‘’niet echt leeft’’ en dus niet altijd wordt gezien als zeer belangrijk. Het betreft namelijk maar een klein relatief goedkoop onderdeel in het hele reinigingsproces dus krijg je al snel die indruk in de markt. Dit terwijl de nozzle het belangrijkste onderdeel is van de reinigingsinstallatie.

Lees dit bericht