Nieuwsoverzicht

Blog: De nozzle

13-10-2021

Graag willen wij ‘’de nozzle’’ van het reinigingsproces onder de loep nemen. Dit omdat we merken dat de nozzle ‘’niet echt leeft’’ en dus niet altijd wordt gezien als zeer belangrijk. Het betreft namelijk maar een klein relatief goedkoop onderdeel in het hele reinigingsproces dus krijg je al snel die indruk in de markt. Dit terwijl de nozzle het belangrijkste onderdeel is van de reinigingsinstallatie.

Lees dit bericht

Najaarsactie 2021

15-9-2021

De najaarsactie 2021 van Waterkracht is van start gegaan. Ook dit najaar hebben wij weer verschillende machines in de najaarsactie zitten. Onze actiemachines kunt u ook eenvoudig via onze website bestellen.

Lees dit bericht

Blog: Hoe kies ik de juiste hogedrukreiniger?

2-7-2021

Hogedrukreinigers worden op vele terreinen ingezet. Variërend van de dagelijkse schoonmaak in de food-industrie tot wasplaatsen en het schoonmaken van terrassen en gevels. Waterkracht heeft voor al deze toepassingen een hogedrukreiniger beschikbaar.

Lees dit bericht

Wij laten het regenen!

14-4-2021

De nieuwe beregeningsfolder van Waterkracht is klaar. Hier staan alle beregeningsartikelen in van pompen tot beregeningsets, toebehoren en opbouwcomponenten. 

Lees dit bericht

Nieuwe productlijn | Blauw = Waterkracht

18-3-2019

Blauw staat voor Waterkracht, betrouwbaarheid, deskundig advies, water en kracht. Vandaar dat onze nieuwe machinelijn is uitgebreid en in onze huiskleur blauw is gestoken.

Lees dit bericht