Nieuwsoverzicht

Beursnieuws | Groene Sector Vakbeurs

27-11-2023

Heeft u De Groene Sector Vakbeurs al in uw agenda staan? Bezoek ons 9, 10 of 11 Januari 2024 op stand 689 in Evenementenhal Hardenberg.

Lees dit bericht

Najaarsactie 2023

18-9-2023

De najaarsactie 2023 van Waterkracht is van start gegaan. Ook dit najaar hebben wij weer verschillende machines in de najaarsactie zitten. Onze actiemachines kunt u ook eenvoudig via onze website bestellen.

Lees dit bericht

Blog | Made in Holland - Klaar voor de toekomst!

21-11-2022

Één van de meest onderscheidende producten van Waterkracht zijn onze mobiele self supporting hogedruk trailers. In eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

Lees dit bericht

Waterkracht Webshop - Al eens ingelogd?

3-2-2022

Als klant van Waterkracht heeft u via onze website toegang tot een uitgebreide kennisdatabank. Op het moment dat u onderdelen nodig heeft helpen wij u door middel van foto’s en exploded view tekeningen te vinden wat u zoekt.

Lees dit bericht

Blog | Welke Waterkracht hogedruktrailer moet ik kiezen?

4-1-2022

Een hogedruktrailer is een investering in materieel. Met deze investering wilt u uw reinigingswerkzaamheden vergemakkelijken, versnellen en het resultaat verbeteren. Maar welke Waterkracht hogedruktrailer past bij uw werkzaamheden. In deze blog gaan wij u de verschillen tussen onze hogedruktrailers uitleggen.

Lees dit bericht