Werken bij Waterkracht

Werken bij Waterkracht betekent werken bij een energieke onderneming. In Nederland werken momenteel >50 professionals binnen verschillende onderdelen zoals de werkplaats, kantoor, magazijn en de verkoopondersteunende taken. Momenteel is Waterkracht één van de leidende bedrijven op het gebied van hogedruk-reinigingstechnieken.


De kracht van Waterkracht

Service en technische knowhow, maar ook kwaliteit en advies staan centraal in de Waterkracht aanpak. Daarbij steunen wij op het vakmanschap van onze medewerkers. Vanzelfsprekend zorgen wij voor gerichte aanvullende opleidingen, de beste apparatuur om mee te werken en een 100% ondersteuning, maar uiteindelijk geven jouw inzet en inzicht de doorslag. Past dit bij de manier waarop jij wil werken, bekijk dan hieronder de actuele vacatures van Waterkracht.
 

Stage / afstuderen: Onderzoek procesoptimalisatie Waterkracht

Heb jij interesse om stage te lopen of af te studeren bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? Dan is dit de mogelijkheid! Waterkracht wil graag haar interne processen verbeteren. Waterkracht is bezig met continu verbeteren van werkzaamheden en voor een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering, zijn zij opzoek naar een proactieve student die problemen kan identificeren en mogelijkheden ziet om verbeteringen door te voeren daar waar mogelijk. In overleg kan een student daar ingezet worden waar hij/zij de meeste affiniteit mee heeft en zo zal er worden gezorgd voor een zo leuk en uitdagend mogelijke opdracht.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature.
 

Stage / afstuderen: Onderzoek naar optimalisatie van thermische onkruidbestrijding

Heb jij interesse om stage te lopen of af te studeren bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? Dan is dit de mogelijkheid! Waterkracht is momenteel bezig met onkruidbestrijding doormiddel van kokendheet water. Met het verbod op glyfosaat voor verhardingen, half verhardingen en bij particulieren moet er worden gekeken naar alternatieve bestrijdingsmiddelen tegen onkruid. Uit diverse onderzoeken in het verleden is al gebleken dat kokendheet water een effectieve manier is om het onkruid te bestrijden. De afgelopen jaren heeft Waterkracht hier al grote stappen in gemaakt. Het afgelopen jaar zijn er door de Wageningen Universiteit, in opdracht van Waterkracht al enkele onderzoeken gedaan gericht op de optimale hoeveelheid, de temperatuur en de herhaling van de kokendheet water bestrijdingstechniek. Echter wil Waterkracht deze bestrijdingswijze nog verder optimaliseren en daarmee efficiënter en effectiever maken. In overleg met studenten wil Waterkracht kijken wat voor mogelijkheden er nog zijn om deze techniek verder te optimaliseren. Zo wil Waterkracht dat de student een zo uitdagend en leuk mogelijke opdracht krijgt.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature.