Werken bij Waterkracht

Werken bij Waterkracht betekent werken bij een energieke onderneming. In Nederland werken momenteel >50 professionals binnen verschillende onderdelen zoals de werkplaats, kantoor, magazijn en de verkoopondersteunende taken. Momenteel is Waterkracht één van de leidende bedrijven op het gebied van hogedruk-reinigingstechnieken.


De kracht van Waterkracht

Service en technische knowhow, maar ook kwaliteit en advies staan centraal in de Waterkracht aanpak. Daarbij steunen wij op het vakmanschap van onze medewerkers. Vanzelfsprekend zorgen wij voor gerichte aanvullende opleidingen, de beste apparatuur om mee te werken en een 100% ondersteuning, maar uiteindelijk geven jouw inzet en inzicht de doorslag. Past dit bij de manier waarop jij wil werken, bekijk dan hieronder de actuele vacatures van Waterkracht.
 

Solliciteren voor een stage of afstudeeronderzoek?

Solliciteren voor een stage of afstudeeropdracht kan via onze innovatiehub Innovar.  Als één van de eerste in de regio hebben de drie Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems (CAS), Van Raam en Waterkracht per 1 februari 2012 samen een Innovatiehub opgericht. Door samen te werken is het mogelijk een projectmanager specifiek voor studenten in dienst te nemen, die er dan ook vijf dagen per week voor de studenten is. In de Innovatiehub is er naast je inhoudelijke begeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Neem contact op met de projectmanager van Innovar voor een sollicitatie.

Teamleider werkplaats (40 uur per week)

Als Teamleider van de werkplaats motiveer je en coach je jouw medewerkers (c.a. 9 fte) en ben je continu bezig met het verbeteren van het machinebouw proces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele en functionele aansturing van de werkplaats. Samen met jouw team ben je ervoor verantwoordelijk om projecten binnen het budget, met de juiste kwaliteit en op de gevraagde levertijd te leveren.

Wat ga je verder doen:
 • Je signaleert (structurele) knelpunten in het proces en de organisatie en denkt actief mee en doet voorstellen voor verbetering en optimalisatie
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de machines die de werkplaats verlaten
 • Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen
 • Je bent de schakel tussen werkvoorbereiding en de productie
 • Controleren op de beschikbaarheid van de juiste materialen, gereedschappen en documentatie
 • Zorgdragen voor het juist begeleiden, instrueren en opleiden van medewerkers om de kwaliteit van de bezetting te optimaliseren
Wat wij vragen:
 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
 • Tenminste 2 jaar leidinggevende ervaring in een technische omgeving bij voorkeur in de machinebouw
 • Beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Je hebt een resultaat gerichte en proactieve instelling
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden
 • Als teamleider heb je kennis van bedrijfskundige processen en een kijk op integrale verbetering
 • Je hebt voldoende kennis van Microsoft Office en Excel
Wat wij bieden:
Een afwisselende en uitdagende positie binnen een groeiend familiebedrijf met een informeel karakter. Bij deze functie hoort een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris en onder andere 25 verlof- en 12 ADV dagen en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast is er een eigen personeelsvereniging met jaarlijkse activiteiten.
 

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature

Afstudeeronderzoek: Het ‘SMART’ maken van Waterkracht machines

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? De opdracht is onderzoek doen naar de manieren om machines van Waterkracht SMART te maken. Als bedrijf willen we toe naar predicitive maintenance met behulp van sensortechniek. Dit willen we gestructureerd aanpakken, hiervoor zijn verschillende stappen nodig. Allereerst zal de focus liggen op het lokaal meten van de machine m.b.v. sensoren en het verzamelen en verwerken van de gemeten data. De volgende onderdelen komen aan bod:

 • Onderzoeken welke machine het meest geschikt is voor een proefmeting;
 • Analyseren welke data er gemeten moet worden om conclusies t.a.v. onderhoud te kunnen trekken;
 • Het testen van de sensoren en de machine zodat er bruikbare data verzameld wordt;
 • Een analyse van de verzamelde data kan een onderdeel of vervolg van het onderzoek zijn.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature