Werken bij Waterkracht

Werken bij Waterkracht betekent werken bij een energieke onderneming. In Nederland werken momenteel >50 professionals binnen verschillende onderdelen zoals de werkplaats, kantoor, magazijn en de verkoopondersteunende taken. Momenteel is Waterkracht één van de leidende bedrijven op het gebied van hogedruk-reinigingstechnieken.


De kracht van Waterkracht

Service en technische knowhow, maar ook kwaliteit en advies staan centraal in de Waterkracht aanpak. Daarbij steunen wij op het vakmanschap van onze medewerkers. Vanzelfsprekend zorgen wij voor gerichte aanvullende opleidingen, de beste apparatuur om mee te werken en een 100% ondersteuning, maar uiteindelijk geven jouw inzet en inzicht de doorslag. Past dit bij de manier waarop jij wil werken, bekijk dan hieronder de actuele vacatures van Waterkracht.
 

Solliciteren voor een stage of afstudeeronderzoek?

Solliciteren voor een stage of afstudeeropdracht kan via onze innovatiehub Innovar.  Als één van de eerste in de regio hebben de drie Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems (CAS), Van Raam en Waterkracht per 1 februari 2012 samen een Innovatiehub opgericht. Door samen te werken is het mogelijk een projectmanager specifiek voor studenten in dienst te nemen, die er dan ook vijf dagen per week voor de studenten is. In de Innovatiehub is er naast je inhoudelijke begeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Neem contact op met de projectmanager van Innovar voor een sollicitatie.
 

(Afstudeer)stage: Allocatie van indirecte kosten

Voor een student bedrijfseconomie of Planning & Control hebben wij een opdracht om de allocatie van onze indirecte kosten op basis van de Time Driven Activity Based Costing methode in te richten. Het doel van deze opdracht is om op logische wijze een verband te leggen tussen kostendrijvers en de indirecte kosten. Op deze manier kunnen de indirecte kosten beter en logischer worden doorbelast aan de betreffende kostendrijvers.

Je zal op basis van de bedrijfsactiviteiten en aan de hand van de indirecte kosten logische kostendrijvers moeten identificeren. Met deze kostendrijvers kunnen vervolgens kostenpoules gedefinieerd worden. Daarna zullen de indirecte kosten uit een bepaalde kostenpoule met behulp van de kostendrijver op logische wijze toegewezen moeten worden aan onze producten.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature
 

Afstudeeronderzoek: PDM bij Waterkracht

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? De opdracht is onderzoek doen naar de geschiktheid van een PDM-pakket (Product Data Management) binnen Waterkracht. De volgende onderdelen komen aan bod:
  • Onderzoeken welke mogelijkheden er voor Waterkracht zijn met een PDM-pakket;
  • Welke PDM-pakketten zijn er en wat zijn de voor- en nadelen van deze pakketten?;
  • Mocht een PDM-pakket waardevol blijken, hoe zou deze dan geïmplementeerd kunnen worden? Hierbij dient rekening gehouden te worden met de koppeling met ERP (Enterprise Resource Planning) en de presentatie van documenten in de werkplaats).

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature
 

Afstudeeronderzoek: Het ‘SMART’ maken van Waterkracht machines

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? De opdracht is onderzoek doen naar de manieren om machines van Waterkracht SMART te maken. Als bedrijf willen we toe naar predicitive maintenance met behulp van sensortechniek. Dit willen we gestructureerd aanpakken, hiervoor zijn verschillende stappen nodig. Allereerst zal de focus liggen op het lokaal meten van de machine m.b.v. sensoren en het verzamelen en verwerken van de gemeten data. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Onderzoeken welke machine het meest geschikt is voor een proefmeting;
  • Analyseren welke data er gemeten moet worden om conclusies t.a.v. onderhoud te kunnen trekken;
  • Het testen van de sensoren en de machine zodat er bruikbare data verzameld wordt;
  • Een analyse van de verzamelde data kan een onderdeel of vervolg van het onderzoek zijn.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature
 

(Afstudeer)stage: Product-marktcombinatie

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? Waterkracht is een groothandel maar assembleert ook standaard en klant specifieke machines. Waterkracht wil graag de relevante product markt combinaties (PMC’s) opnieuw in kaart brengen en de daarbij behorende klant/waarde drijvers per PMC identificeren.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature


​(Afstudeer)stage: Servicekits

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? Waterkracht is een groothandel maar assembleert ook standaard en klant specifieke machines. Daarnaast verleent Waterkracht ook onderhoud en reparatie aan installaties onder andere bij klanten op locatie. Waterkracht wil graag onderzoeken of door te werken met servicekits (vooraf gedefinieerde storings-/onderhoudsafhankelijke verzameling van onderdelen) de processen verbeterd kunnen worden in de after sales en de kwaliteit van de service bij de klanten verhoogd kan worden.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature


Stage: Solidworks

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en heet water onkruid bestrijding? Waterkracht ontwikkeld en produceert onkruidbestrijdingsmachines. Het bedrijf is opzoek naar een student binnen de engineering. Gedurende de gehele periode werk je aan opdrachten waarbij je ondersteunende werkzaamheden verricht voor de afdeling Engineering. Daarbij werk je met SolidWorks (3D) en DraftSight (2D).

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature