Werken bij Waterkracht

Werken bij Waterkracht betekent werken bij een energieke onderneming. In Nederland werken momenteel >50 professionals binnen verschillende onderdelen zoals de werkplaats, kantoor, magazijn en de verkoopondersteunende taken. Momenteel is Waterkracht één van de leidende bedrijven op het gebied van hogedruk-reinigingstechnieken.


De kracht van Waterkracht

Service en technische knowhow, maar ook kwaliteit en advies staan centraal in de Waterkracht aanpak. Daarbij steunen wij op het vakmanschap van onze medewerkers. Vanzelfsprekend zorgen wij voor gerichte aanvullende opleidingen, de beste apparatuur om mee te werken en een 100% ondersteuning, maar uiteindelijk geven jouw inzet en inzicht de doorslag. Past dit bij de manier waarop jij wil werken, bekijk dan hieronder de actuele vacatures van Waterkracht.
 

Vacature: Project Engineer (40 uur per week)

Als project engineer ga je aan de slag met projectcalculaties en werkvoorbereiding van onze reinigingsmachines. Doel van jouw werkzaamheden is dat onze machines volgens eisen van de klant binnen de gestelde productietijd en budget worden opgeleverd.

Tot je takenpakket behoren o.a.:

  • Engineering / werkvoorbereiding; Uitwerken van (concept) tekeningen / exploded views/ elektro-schema’s en instructieboeken
  • Offerte / opdrachtengineering; Bieden van technische ondersteuning bij het uitwerken van offertes en projectopdrachten
  • Projectbegeleiding; Bieden van technische ondersteuning bij de productie van machines uit ons standaard programma en nieuw ontwikkelde machines op projectbasis.
Wat wij vragen:
 
  • Technische opleiding op MBO4+ niveau (bij voorkeur Mechatronica)
  • Kennis / affiniteit met elektro- en besturingstechniek.
  • Kennis van Solid Works en E-plan is een pré
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. (Duits is een pré)
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
Wat wij bieden:

Een afwisselende en uitdagende positie binnen een groeiend familiebedrijf met een informeel karakter met uitstekende doorgroei mogelijkheden. Bij deze functie hoort een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris, 25 verlof- en 12 ADV dagen en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast is er een eigen personeelsvereniging met jaarlijkse activiteiten.

Sollicitatie:

Enthousiast om aan de slag te gaan? Stuur je motivatie en cv naar: peterrijkenbarg@waterkracht.nl 
Wij kijken uit naar je sollicitatie.
 
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteren voor een stage of afstudeeronderzoek?

Solliciteren voor een stage of afstudeeropdracht kan via onze innovatiehub Innovar.  Als één van de eerste in de regio hebben de drie Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems (CAS), Van Raam en Waterkracht per 1 februari 2012 samen een Innovatiehub opgericht. Door samen te werken is het mogelijk een projectmanager specifiek voor studenten in dienst te nemen, die er dan ook vijf dagen per week voor de studenten is. In de Innovatiehub is er naast je inhoudelijke begeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Neem contact op met de projectmanager van Innovar voor een sollicitatie.

Voor actuele stage- en afstudeeropdrachten kijk op de website van Innovar.