Werken bij Waterkracht

Werken bij Waterkracht betekent werken bij een energieke onderneming. In Nederland werken momenteel >50 professionals binnen verschillende onderdelen zoals de werkplaats, kantoor, magazijn en de verkoopondersteunende taken. Momenteel is Waterkracht één van de leidende bedrijven op het gebied van hogedruk-reinigingstechnieken.


De kracht van Waterkracht

Service en technische knowhow, maar ook kwaliteit en advies staan centraal in de Waterkracht aanpak. Daarbij steunen wij op het vakmanschap van onze medewerkers. Vanzelfsprekend zorgen wij voor gerichte aanvullende opleidingen, de beste apparatuur om mee te werken en een 100% ondersteuning, maar uiteindelijk geven jouw inzet en inzicht de doorslag. Past dit bij de manier waarop jij wil werken, bekijk dan hieronder de actuele vacatures van Waterkracht.
 

Solliciteren voor een stage of afstudeeronderzoek?

Solliciteren voor een stage of afstudeeropdracht kan via onze innovatiehub Innovar.  Als één van de eerste in de regio hebben de drie Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems (CAS), Van Raam en Waterkracht per 1 februari 2012 samen een Innovatiehub opgericht. Door samen te werken is het mogelijk een projectmanager specifiek voor studenten in dienst te nemen, die er dan ook vijf dagen per week voor de studenten is. In de Innovatiehub is er naast je inhoudelijke begeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Neem contact op met de projectmanager van Innovar voor een sollicitatie.
 

Accountmanager buitendienst 

Als accountmanager buitendienst beheer je bestaande klantportfolio’s en zoek je actief naar nieuwe klanten in Nederland voor de trailermodellen van Waterkracht. Je zult dan ook veel op de weg zitten en minimaal 1 dag in de week op ons hoofdkantoor in Varsseveld zijn.

Tot je takenpakket behoren o.a.:
 

  • Klantbezoeken voor het onderhouden en uitbouwen van ons relatienetwerk
  • Signaleren van behoeftes en ontwikkelingen en daar proactief op inspelen
  • Producten testen en demo’s geven aan (toekomstige) klanten
  • Het maken van bezoekrapporten
  • Ondersteuning bieden aan klanten
  • Het bijwonen van beurzen in binnen- en buitenland

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
 

Stage: Ontwikkelen (internationale) cursus 'Heetwater Onkruidbestrijding'

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en heet water onkruid bestrijden? Waterkracht ontwikkelt en produceert onkruidbestrijdingsmachines en om het beste uit deze machines te halen willen we een cursus aanbieden om de gebruikers de kennis mee te geven dit te realiseren. Daar hoort ook een handleiding bij als naslagwerk. Jouw opdracht omvat het verzamelen van de vele studies en rapporten en dit omzetten in een voor de doelgroep begrijpbare handleiding / cursus. Het toevoegen van eigen kennis en resultaten van proeven is zeker gewenst. Deze digitale presentatie moet geschikt zijn voor technische, commerciële en interne kennisoverdracht.

Optioneel: Deze cursus zal ook internationaal gebruikt worden, tijdens bijvoorbeeld kennisoverdracht tussen Waterkracht en zijn dealers/handelaren.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature

Stage: Solidworks

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en heet water onkruid bestrijding? Waterkracht ontwikkeld en produceert onkruidbestrijdingsmachines. Het bedrijf is opzoek naar een student binnen de engineering. Heb jij affiniteit met de technische sector en kun je goed omgaan met Solidworks? Dan is dit een opdracht voor jou! Binnen de engineering zijn wij opzoek naar een stagiair die voor ons huidige 3D-modellen compleet kan maken en onze bibliotheek kan uitbreidden. Lijkt jou dit leuk? Solliciteer dan naar deze vacature.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature
Solliciteer naar deze vacature