Werken bij Waterkracht

Werken bij Waterkracht betekent werken bij een energieke onderneming. In Nederland werken momenteel >50 professionals binnen verschillende onderdelen zoals de werkplaats, kantoor, magazijn en de verkoopondersteunende taken. Momenteel is Waterkracht één van de leidende bedrijven op het gebied van hogedruk-reinigingstechnieken.


De kracht van Waterkracht

Service en technische knowhow, maar ook kwaliteit en advies staan centraal in de Waterkracht aanpak. Daarbij steunen wij op het vakmanschap van onze medewerkers. Vanzelfsprekend zorgen wij voor gerichte aanvullende opleidingen, de beste apparatuur om mee te werken en een 100% ondersteuning, maar uiteindelijk geven jouw inzet en inzicht de doorslag. Past dit bij de manier waarop jij wil werken, bekijk dan hieronder de actuele vacatures van Waterkracht.
 

Solliciteren voor een stage of afstudeeronderzoek?

Solliciteren voor een stage of afstudeeropdracht kan via onze innovatiehub Innovar.  Als één van de eerste in de regio hebben de drie Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems (CAS), Van Raam en Waterkracht per 1 februari 2012 samen een Innovatiehub opgericht. Door samen te werken is het mogelijk een projectmanager specifiek voor studenten in dienst te nemen, die er dan ook vijf dagen per week voor de studenten is. In de Innovatiehub is er naast je inhoudelijke begeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Neem contact op met de projectmanager van Innovar voor een sollicitatie.

Stage / afstuderen: Van analoog naar digitaal

Op dit moment wordt in de werkplaats nog gewerkt met papieren documentatie over werkopdrachten, onderdelen lijsten, exploded views, uren verantwoording, etc. De bedoeling is dat onderzocht wordt hoe deze informatie digitaal kan worden verwerkt/beschikbaar gesteld door gebruik te maken van bijvoorbeeld tablets. Er zal dus in kaart moeten worden gebracht welke informatie de werkplaats/monteurs nodig hebben (wat nu op papier wordt aangeboden/beschikbaar is). Hoe deze informatie digitaal aangeboden kan worden (o.a. de koppeling met ons ERP-systeem) en hoe de verwerking van bijvoorbeeld uren verantwoording teruggekoppeld kan worden aan het ERP-systeem. Dit zelfde kan ook gedaan worden voor de buitendienst.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature.
Solliciteer naar deze vacature

Stage / afstuderen: Verbeteren van de interne communicatie

Een onderzoek naar de communicatielijnen binnen Waterkracht, met betrekking tot de interne informatievoorziening. Er wordt antwoordt gegeven op vragen als; ‘Hoe lopen op dit moment de communicatielijnen?; ‘Waar liggen de bottlenecks in het huidige communicatiebeleid?’ Aan het einde van de opdracht ligt er een advies en/of implementatieplan om de interne communicatie te verbeteren. In overleg tussen de student en Waterkracht is er de mogelijkheid de opdracht te specificeren.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature.
Solliciteer naar deze vacature

Stage / afstuderen: Ontwikkelen (mechanisch) van een testunit op basis van een elektronisch ontwerp

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? Waterkracht wil een testunit ontwikkelen voor het testen van hogedrukmachines onder diverse omstandigheden. De testunit moet het mogelijk maken om testwaarden op één werkplek gelijktijdig te meten. Op basis van het bestaande elektronisch ontwerp moet het mechanische ontwerp ontwikkeld worden. Denk hierbij vooral aan een mobiele testopstelling die alle benodigdheden voor het uitvoeren van een test in één praktisch geheel integreert. Meetbuizen, schakelkasten, pc/laptop, gereedschappen, documentatie en automatisch bediende spuitpistolen zijn onderdelen van deze voorgestelde mobiele testopstelling.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature.
Solliciteer naar deze vacature
 

Stage / afstuderen: Onderzoek naar optimalisatie van thermische onkruidbestrijding

Heb jij interesse om stage te lopen of af te studeren bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat? Dan is dit de mogelijkheid! Waterkracht is momenteel bezig met onkruidbestrijding doormiddel van kokendheet water. Met het verbod op glyfosaat voor verhardingen, half verhardingen en bij particulieren moet er worden gekeken naar alternatieve bestrijdingsmiddelen tegen onkruid. Uit diverse onderzoeken in het verleden is al gebleken dat kokendheet water een effectieve manier is om het onkruid te bestrijden. De afgelopen jaren heeft Waterkracht hier al grote stappen in gemaakt. Het afgelopen jaar zijn er door de Wageningen Universiteit, in opdracht van Waterkracht al enkele onderzoeken gedaan gericht op de optimale hoeveelheid, de temperatuur en de herhaling van de kokendheet water bestrijdingstechniek. Echter wil Waterkracht deze bestrijdingswijze nog verder optimaliseren en daarmee efficiënter en effectiever maken. In overleg met studenten wil Waterkracht kijken wat voor mogelijkheden er nog zijn om deze techniek verder te optimaliseren. Zo wil Waterkracht dat de student een zo uitdagend en leuk mogelijke opdracht krijgt.

Download hier de volledige omschrijving van deze vacature.
Solliciteer naar deze vacature