Filters
Soort
Wateropbrengst (liter per minuut)
Merk

Dompelpompen

Waterkracht is specialist op het gebied van dompelpompen voor schoon- en vuilwater. Wij hebben dompelpompen in ons assortiment voor huis- en tuinwerkzaamheden of bouw gerelateerde toepassingen met zeer hoge pompcapaciteiten.

Gebruik dompelpomp

Onze dompelpompen kunnen worden gebruikt voor het leegpompen van kelders, kruipruimtes, als noodpomp bij overstromingen, bij het verpompen van licht vervuild water of voor het verpompen van water op bouwplaatsen. Het assortiment dompelpompen varieert van dompelpompen die 90 liter water per minuut verplaatsen tot dompelpompen die wel 3000 liter water per minuut kunnen verplaatsen. Voor elke toepassingsgebied kunnen wij een geschikte pomp aanbieden. Of het water nou schoon, licht vervuild of zeer vervuild is, wij hebben voor elke soort water een dompelpomp.

Belangrijk voor de aanschaf van een dompelpomp

Wanneer u van plan bent een dompelpomp van Waterkracht aan te schaffen is het belangrijk om de juiste capaciteit van de pomp bij de werkzaamheden te zoeken. Verder is het belangrijk om te kijken of je een dompelpomp op 230 Volt of krachtstroom wil aansluiten. Om het drooglopen van de pomp te voorkomen is het belangrijk dat er een vlotter op de dompelpomp zit. De vlotter zorgt er voor dat de dompelpomp aanslaat en weer uitgaat wanneer het waterpeil boven of onder een bepaalde grens komt.

Assortiment dompelpompen

Staat de juiste dompelpomp hieronder niet bij ons assortiment dompelpompen neem dan contact op met Waterkracht zodat wij de dompelpomp met de juiste capaciteiten voor uw werkzaamheden kunnen leveren.

Lees meer