Referenties waar we trots op zijn

Pomp voor Speedy-Rain beregeningshaspel van Hoftijzer LMB

Hoftijzer LMB in Aalten was voor de beregening van het gazon opzoek naar een geschikte 230 volt pomp om hun Speedy-Rain haspel en sproeier te voorzien van de benodigde wateropbrengst en druk. Waterkracht gaf het gewenste advies.

Lees verder

Twee Aquabar 240-15LS met openwater filtersysteem zijn inmiddels twee maanden in gebruik.

Jurgen van K. Dekker uit Warmenhuizen heeft de opdracht alle kademuren van Amsterdam te reinigen en te onderhouden. Het onderhoudt van de kademuren is een breed begrip. Dit houdt in dat er gereinigd moet worden, maar ook herstelwerkzaamheden zoals het voegen en bijwerken van stukken muur.

Lees verder

Ecron elektrische hogedrukunit bij Royal Eijkelkamp afdeling SonicSampdrill

De Ecron 170/12 is sinds medio 2020 bij ons in gebruik om machines schoon te spuiten op onze wasplaats.
Met het oog op duurzaamheid en milieu hebben we besloten geen diesel gestookte reiniger meer aan te schaffen. We hebben waterkracht gevraagd mee te denken en advies uit te brengen voor aanschaf van een volledige elektrische reiniger.

Lees verder

Aflevering van de rioolinspectiebus voor Vriezen Leidinginspektie

Waterkracht heeft een nieuw inspectievoertuig geleverd aan Vriezen Leidinginspektie in Varsseveld. Ronnie Vriezen, mede eigenaar van Vriezen Leidinginspektie, neemt de sleutels in ontvangst.

Lees verder

Hydrojet 34 jaar oud en nog steeds operationeel

Bij Wageningen University & Research is de ruim 34 jaar oude Hydrojet 4 van Waterkracht nog steeds operationeel. Deze stationaire hogedrukreiniger is voorzien van een gegalvaniseerd stalen frame.

Lees verder