Referenties waar we trots op zijn

Aflevering Hudson 350 Ecoloss Project B.V.

Aflevering van de Hudson 350 trailer aan Ecoloss. Ecoloss is partner bij (milieu)incidenten en is een onafhankelijke dienstverlener.

Lees verder

Sterk voor elk merk!

Naast een uitgebreid assortiment in onderdelen voor ons huidige machineprogramma biedt Waterkracht ook voor soms sterk verouderde installaties in passende oplossingen ter revisie of vervanging.

Lees verder

Pomp voor Speedy-Rain beregeningshaspel van Hoftijzer LMB

Hoftijzer LMB in Aalten was voor de beregening van het gazon opzoek naar een geschikte 230 volt pomp om hun Speedy-Rain haspel en sproeier te voorzien van de benodigde wateropbrengst en druk. Waterkracht gaf het gewenste advies.

Lees verder

Twee Aquabar 240-15LS met openwater filtersysteem zijn inmiddels twee maanden in gebruik.

Jurgen van K. Dekker uit Warmenhuizen heeft de opdracht alle kademuren van Amsterdam te reinigen en te onderhouden. Het onderhoudt van de kademuren is een breed begrip. Dit houdt in dat er gereinigd moet worden, maar ook herstelwerkzaamheden zoals het voegen en bijwerken van stukken muur.

Lees verder

Ecron elektrische hogedrukunit bij Royal Eijkelkamp afdeling SonicSampdrill

De Ecron 170/12 is sinds medio 2020 bij ons in gebruik om machines schoon te spuiten op onze wasplaats.
Met het oog op duurzaamheid en milieu hebben we besloten geen diesel gestookte reiniger meer aan te schaffen. We hebben waterkracht gevraagd mee te denken en advies uit te brengen voor aanschaf van een volledige elektrische reiniger.

Lees verder