Aflevering Hudson 350 Ecoloss Project B.V.

Aflevering van de Hudson 350 trailer aan Ecoloss. Ecoloss is partner bij (milieu)incidenten en is een onafhankelijke dienstverlener.

De verrijdbare trailer is onder andere opgebouwd met een industriële, vloeistof gekoelde, Kubota dieselmotor welke door middel van een aangebouwde reductiekast rechtstreeks de Aquabar hogedrukpomp aandrijft. De dieselmotor wordt gekoeld door middel van een warmtewisselaar.
De Hudson 350 is water- en tijdbesparend vanwege KHT, ook wel de kokend heet water techniek genoemd. Door middel van de Ecoboiler realiseert u een brandstofbesparing van 2 ½ per uur! Bij de KHT botsen energievolle waterdruppels tegen de vervuiling, hierbij exploderen de waterdruppels en vindt er diepte reiniging plaats door het thermo shock effect.

De onderhoud van de Hudson 350 is afhankelijk van de gebruiksintensiteit, in de praktijk komt dit neer op minimaal één keer per jaar of om de 500 draaiuren. Desgewenst geven wij u advies hoe vaak service raadzaam is voor de specifiek bij u geldende werkomstandigheden.
Waterkracht beschikt over een eigen servicedienst en meerdere servicesteunpunten in Nederland. Is uw hogedruktrailer aan reparatie of onderhoud toe? Wij halen uw hogedrukreiniger op en brengen deze na reparatie of onderhoud ook weer bij u thuis (alleen in Nederland).

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Contactgegevens
T  +31(0)315-25 81 81
F  +31(0)315-25 81 91
info@waterkracht.nl

IMG-20220901-WA0004-(2).jpg


  Terug naar overzicht