Frequentiegeregelde hogedrukpomp

In de voedingsmiddelen branche is “reinheid” van levensbelang en mede bepalend voor de kwaliteit en houdbaarheid van het eindproduct. Reinigen met een slecht en/of onbetrouwbaar reinigingssysteem is niet langer meer verantwoord. Frequentiegeregelde Hammelmann hogedrukpomp vervult de dagtaak! 24 uur per dag ter beschikking, jaar in jaar uit.

De betrouwbaarheid van de hogedrukreiniger

Bij uitval kan het bedrijf stil gelegd worden. Om alle denkbare risico’s uit te schakelen, heeft Waterkracht een stationaire - frequentiegeregelde - hogedrukreiniger ontwikkeld welke dag en nacht paraat staat en uitermate geschikt is voor intensief/ industrieel gebruik.

Altijd de juiste capaciteit

Afhankelijk van het aantal hogedrukpistolen dat gelijktijdig van het systeem gebruik maakt, wordt de wateropbrengst exact afgestemd op de benodigde capaciteit. Er is geen over- en geen ondercapaciteit, de installatie levert altijd de juiste capaciteit! De maximale capaciteit van de installatie kan erop afgestemd zijn dat er dagelijks meerdere personen gebruik van kunnen maken en in de piekuren en weekeinden kan het aantal gebruikers zelfs verdubbelen. Doordat gebruik wordt gemaakt van een verticaal opgestelde, over gedimensioneerde, industriële Hammelmann hogedrukpomp, welke “op de sloffen” het werk kan doen, zijn risico’s van uitval te verwaarlozen.

Terug naar overzicht