Strippen van horizontale en verticale oppervlakken

De Spiderjet® 3000 is specifiek ontwikkeld voor het snel en effectief strippen van horizontale en verticale oppervlakken, daarnaast zijn gebogen oppervlakken, met een minimum radius van 3 meter, geen enkel probleem.

Scheepsreiniging en meer

Nadat de industriële schoonmakers in eerste instantie “de kat uit de boom hebben gekeken” is nu het hek van de dam, de Spiderjet® 3000 maakt zijn reputatie meer dan waar. De Spiderjet® 3000 is specifiek ontwikkeld voor het snel en effectief strippen van horizontale en verticale oppervlakken, daarnaast zijn gebogen oppervlakken, met een minimum radius van 3 meter, geen enkel probleem. Naast het reinigen en strippen van schepen, wordt de Spiderjet® 3000 zeer succesvol ingezet voor het reinigen van grote olietanks, zowel van de binnen- als de buitenkant. En wat te denken van de bodem van olietanks; nadat het vuil is los gespoten en opgezogen kunnen de lasnaden eenvoudig worden geïnspecteerd. Voor de Spiderjet® 3000 geen enkel probleem. De Spiderjet® 3000 kleeft aan de wand door vacuüm waarbij zowel het water als het los gespoten afval wordt afgezogen.

Kenmerken 

  • Toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, waaronder staal en beton
  • Eenvoudig te manoeuvreren als gevolg van twee afzonderlijk te besturen, pneumatisch aangedreven, wielen
  • Maximum reinigingssnelheid: 6 meter per minuut
  • Werkbreedte: 375mm
  • Reinigingscapaciteit: maximaal 70 tot 125 m2 per uur
  • Benodigd vacuüm: 1500 m3/uur bij 50% vacuüm

Aan te sluiten op een hogedrukinstallatie met een werkdruk tot maximaal 3000 bar en een wateropbrengst tot maximaal 50 liter per minuut. In de praktijk wordt vaak gewerkt met een druk tussen 2000 en 2500 bar bij een wateropbrengst van 20 tot 30 liter per minuut.

Terug naar overzicht