Twee Aquabar 240-15LS met openwater filtersysteem zijn inmiddels twee maanden in gebruik.

Jurgen van K. Dekker uit Warmenhuizen heeft de opdracht alle kademuren van Amsterdam te reinigen en te onderhouden. Het onderhoudt van de kademuren is een breed begrip. Dit houdt in dat er gereinigd moet worden, maar ook herstelwerkzaamheden zoals het voegen en bijwerken van stukken muur.

Bij reinigen denken we meestal aan compleet strak en schoon, maar dat gaat bij de Amsterdamse kademuren niet op. Er zitten verschillende beschermde planten en mossoorten op deze muren en mogen beslist niet weg worden gespoten. Deze reinigings en onderhoudswerkzaamheden worden het hele jaar door uitgevoerd als het weer het toe laat. Dus Jurgen was opzoek naar een betrouwbare machine die dit aan kon. Samen met Leegwater scheepsbevoorrading in Amsterdam hebben we gekozen voor de Aquabar 240/15 LS.  Omdat de Aquabar 240/15 LS een V-snaar overbrenging heeft draait de pomp 1450 tpm. Ideaal voor langdurig en veelvuldig gebruik. Dit is nodig omdat ze effectief zo’n 4 tot 5 uur per dag gebruikt worden.

Wat Jurgen vooral aansprak was de 13PK sterke Honda motor. Die zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid al jaren heeft bewezen. Samen met Rik Leegwater hebben we de twee machines afgeleverd en nog wat instructies gegeven gezien het feit dat men open water gebruikt.

Wij wensen Jurgen en zijn collega veel werkplezier met de Waterkracht Aquabar hogedrukreinigers.

 
Referentie.jpg Referentie-2-(1).jpg Referentie-3.jpg

  Terug naar overzicht