Reiniging in de agrarische sector met de hogedrukreinigers van Waterkracht

Waterkracht levert hogedrukreinigers en reinigingsmachines voor de agrarische sector. Onze hogedrukreinigers zijn voor allerlei toepassingen op en rondom het erf in te zetten. Onze hogedrukreinigers worden bijvoorbeeld gebruikt voor het reinigen van stallen, vloeren, muren, daken en het reinigen van landbouwvoertuigen en werkplaatsen. Door ons uitgebreide dealer netwerk zit er altijd een verkooppunt bij u in de buurt.

Toepassingen
  •   Reinigen van stallen
  •   Reinigen van landbouwvoertuigen
  •   Beregening van gewassen weilanden
Advies aanvragen

Stalreiniging met de hogedrukreinigers van Waterkracht

Voor stalreiniging heeft Waterkracht de speciale Buggy line ontwikkeld. Dit zijn robuuste R.V.S. hogedrukreinigers die tegen een stootje kunnen. Deze hogedrukreinigers zijn zeer geliefd onder de agrariërs door de lange levensduur en een laag onderhoudsniveau. De Buggy is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende werkdrukken en wateropbrengsten. Kijk in ons assortiment hogedrukreinigers welke Buggy het meest geschikt is voor uw reinigingsprobleem.

Het reinigen van tractoren en andere landbouwvoertuigen

Reinigen van tractoren, reinigen van combines, kortom het reinigen van landbouwvoertuigen het behoort allemaal tot de dagelijkse werkzaamheden van een agrariër. De vele jaren ervaring van Waterkracht op het gebied van hogedruk reiniging in onder andere de agrarische sector uit zich in de meest geschikte machines voor deze reinigingsklus. Onze hogedruk reinigingsapparaten zijn efficiënt, milieuvriendelijk en praktisch in gebruik. Het reinigen van landbouwvoertuigen is nog nooit zo effectief en eenvoudig geweest.

Beregening

Tijdens droge perioden, voor landbouw en gewassen biedt Waterkracht ook beregeningssproeiers en beregeningspompen. De beregeningsinstallatie kan geheel naar uw wens door ons worden samengesteld. Bent u opzoek naar een beregeningsinstallatie op maat neem dan contact met ons op.