Reinigingsapparatuur voor de bouw en wegenbouw

In de bouw en wegenbouw zijn hogedrukreinigers onmisbaar. Waterkracht levert een complete productrange hogedruk reinigingsapparatuur tot 3000 bar. Onze reinigingsoplossingen zijn van hoge kwaliteit: betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk, stil en flexibel inzetbaar. Onze hogedrukreinigers zijn bijzonder effectief en u kunt ze gebruiken voor verschillende materialen. Denk aan het waterstralen van beton, staal, aluminium en hout.

Toepassingen
  •   Reinigen van bouwmaterieel
  •   Betonrenovatie en betonsanering
  •   Verwijderen van wegmarkering
  •   Rioolinspectie
Advies aanvragen

Betonrenovatie of wegmarkering verwijderen

Betonrenovatie, beton schoonmaken of wegmarkering verwijderen. Waterkracht biedt bedrijven in de wegenbouw een breed scala aan geschikte hogedruk reinigingsmachines voor een effectieve uitvoering van deze werkzaamheden. Door heel Nederland maken (wegen)bouwbedrijven gebruik van onze milieubewuste reinigingsapparaten.
 

Rioolinspectie in de bouw

Met de rioolinspectie met camera van Waterkracht kunt u op zeer effectieve wijze riolering inspecteren op verstoppingen. Reeds veel installatiebedrijven in Nederland maken gebruik van deze geavanceerde, kleine inspectiecamera’s. Ook heeft waterkracht inbouw rioolinspectie apparatuur voor de inbouw in bijvoorbeeld een bedrijfsbus.