Professionele gevelreiniging

U wilt gevel reinigen, renoveren, stralen of hydrofoberen? Dan heeft Waterkracht de juiste hogedrukreinigers voor u. Waterkracht is specialist in hogedruk reinigingssytemen voor professioneel gevelreiniging. Een uiterst effectieve hogedruk reinigingsmethode voor de gevelreiniging en gevel stralen is de Hot Aqua Blaster. Dit werk op basis van de milieuvriendelijke en gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek©.
Toepassingen
  •   Reinigen van gevels
  •   Reinigen van gebouwen
  •   Reinigen van straatwerk
Advies aanvragen

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Gevelreiniging en gevelonderhoud, het kan allemaal tot uw dagelijkse werkzaamheden behoren. Bouwbedrijven en schoonmaakbedrijven door heel Nederland maken gebruik van de hogedrukreinigingsapparatuur van Waterkracht die hen ondersteunen bij dit soort werkzaamheden. De hogedrukreinigingsapparatuur van Waterkracht is altijd gebruiksvriendelijk en voordelig en kan gebruikt worden voor zowel effectieve als milieuvriendelijke gevelreiniging en gevelonderhoud.


Graffiti verwijderen

Het is de taak van de overheid om graffiti te verwijderen, afvalbakken en containers schoon te maken en aan onkruidbestrijding te doen. Waterkracht levert de juiste hogedrukreinigers voor deze taken. Wij zijn gespecialiseerd in zuinige en milieuvriendelijke reinigingssystemen voor de overheid. Zo maakt Waterkracht bijvoorbeeld gebruik van de gepatenteerde kokend heetwater techniek. Deze techniek stelt u in staat om met uitsluitend schoon water graffiti van muren te verwijderen. De Hot Aqua Blaster van Waterkracht is hier uitermate geschikt voor.

Speciaal geschikt voor dit reinigingsgebied