Industriële reiniging met de reinigingsoplossingen van Waterkracht

Waterkracht is dé specialist in industriële reiniging. Met onze industriële hogedrukreinigers hebben wij in meerdere toepassingsgebieden onze toegevoegde waarde bewezen. Wij bieden u legio aan oplossingen: van het toepassen van onze standaard hogedrukreinigers tot complete maatwerk reinigingsoplossingen. Zo bieden wij o.a. industriële stofzuigers, mobiele- en stationaire reinigingsunits en industriële reinigingsmachine. Bij Waterkracht combineren wij de kracht van industriële reiniging graag met gebruiksvriendelijkheid voor dagelijks gebruik. Met ons gecertificeerde kwaliteitszorgsysteem garanderen wij constante prestaties van onze industriële reinigers. Wij denken graag met u mee voor een geschikte oplossing van uw reinigingsprobleem. Zo hebben wij ook een oplossing bedacht voor het machinaal ontvellen van rozijnen onder hogedruk.
Toepassingen
  •   Reinigen van vaten, silo’s en vuilcontainers
  •   Reinigen van de werkvloer
  •   Snijden van allerlei materialen
Advies aanvragen

Reiniging van vaten, trechtertanks, tankauto’s, silo’s en vuilcontainers

Waterkracht heeft tankwaskoppen in het assortiment voor reiniging van vaten, tanks, silo’s en vuilcontainers van alle afmetingen. Omdat het reinigen van de binnenkant van een tank een moeilijke klus is, bieden wij hiervoor de perfecte oplossing, namelijk de tankwaskop. De tankwaskoppen zijn uitermate geschikt voor het decontamineren en desinfecteren van tanks. Door de roterende werking van de kop is de gehele binnenkant van een tank binnen no-time gereinigd zonder dat hier een medewerker aan te pas hoeft te komen. Waterkracht kan zelfs de grootste tankwaskop van Europa leveren welke tot een maximale tankreinigingsdiameter van 50 meter kan reinigen.
 

Reinigingsapparaten voor industriële machines

Hebt u reinigingsapparaten nodig voor uw (machine)fabriek of constructiebedrijf? Bij Waterkracht kunt u kiezen uit een complete productrange. Met onze reinigingsoplossingen wordt het ontvetten van machines, staalconstructies en metalen een eenvoudige en milieuvriendelijke klus. Naast de aanschaf van een voor u passend hogedruksysteem kunt u ook bij Waterkracht terecht voor het onderhoud van uw industriële reinigingsinstallatie. Onze servicedienst is 24/7 beschikbaar en werkt snel en effectief. Bovendien zijn wij door een landelijke dekking in staat om snel bij u op locatie te zijn voor onderhoud van uw installatie.
 

Speciaal geschikt voor dit reinigingsgebied