Reinigingsoplossingen voor de overheid

Ook voor de Overheid heeft Waterkracht tal van reinigingsoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan reinigingsoplossingen voor gemeentes, of voor land- en luchtmacht materieel. Ook bieden wij ook tal van reinigingsoplossingen voor de Waterschappen, voor bijvoorbeeld bronreiniging of rioolreiniging.


Reinigingsoplossingen voor de gemeente

Waterkracht levert een complete range hogedrukreinigers aan gemeentes. Reinigingsoplossingen van hoge kwaliteit: betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk, stil en flexibel inzetbaar. Onze hogedrukreinigers zijn gebruiksvriendelijk en verwijderen op eenvoudige wijze, tegen lage kosten allerlei ongewenste zaken in het straatbeeld. Naast het verwijderen van onkruid, kauwgom en graffiti zijn de hogedrukreinigers ook uitermate geschikt voor het reinigen van containers en afvalbakken.
Toepassingen
  •   Verwijderen van kauwgom, graffiti, posters
  •   Reinigen van afvalbakken en containers
  •   Bronreiniging en broninspectie
  •   Verwijderen van onkruid
  •   Rioolinspectie
Advies aanvragen

Reinigingsoplossingen voor defensie

Een vliegtuig schoonmaken, een helikopter schoonmaken of het reinigen van tanks. U hebt er als defensie regelmatig mee te maken. Waterkracht biedt defensie een breed scala aan hogedrukreinigers. Zuinige en milieubewuste hogedrukreinigers waarmee u schoonmaakwerkzaamheden als het schoonmaken van vliegtuigen, het reinigen van tanks of het schoonmaken van helikopters op effectieve en efficiënte wijze kunt uitvoeren.

Bronreiniging, bronneninspectie en duikerreiniging

Wanneer u te maken heeft met werkzaamheden als bronreiniging, bronneninspectie en duikerreiniging, dan heeft Waterkracht de juiste hogedruk reinigingsapparatuur voor u. Onze hogedruk reinigingsapparatuur stelt u in staat uw bronnen met hogedruk te reinigen op een efficiënte en milieubewuste wijze. Bronreiniging, bronneninspectie of duikerreiniging? Wij adviseren u graag om uw reinigingsprobleem te verhelpen.

Speciaal geschikt voor dit reinigingsgebied