Het reinigen van schepen

Hogedruk reiniging is een goede methode voor scheepsreiniging, zoals scheepshuiden en de rest van uw schip en om schepen mee schoon te maken. Of het nu gaat om het schoonmaken van het dek of andere vormen van scheepsreiniging, Waterkracht biedt u hiervoor een ruime keuze aan geschikte hogedruk reinigingsapparatuur. Deze hogedruk reinigingsapparatuur zorgt met hogedruk reiniging voor een efficiënte en milieubewuste reiniging van uw schip/ schepen.
Toepassingen
  •   Reinigen van schepen
  •   Strippen van scheepsrompen
  •   Reinigen van olietanks
Advies aanvragen

De Spiderjet 3000

De Spiderjet® 3000 is specifiek ontwikkeld voor het snel en effectief strippen van horizontale en verticale oppervlakken, daarnaast zijn gebogen oppervlakken, met een minimum radius van 3 meter, geen enkel probleem. Naast het reinigen en strippen van schepen, wordt de Spiderjet® zeer succesvol ingezet voor het reinigen van grote olietanks, zowel de binnen- als de buitenkant. En wat te denken van de bodem van olietanks, nadat het vuil is los gespoten en opgezogen kunnen de lasnaden eenvoudig worden geïnspecteerd.

Dockboy, Dockmaster en Dockmate

Dit zijn de hydraulisch aangedreven scheepsreinigers van Hammelmann. Deze machines zijn in hoge mate geautomatiseerd zodat de scheepsromp, het dek en andere oppervlakken in een fractie van tijd kunnen worden gereinigd. Deze volledig op zichzelf werkende voertuigen vereisen alleen een verbinding met een ultra hogedruk pompunit. Deze reinigingsinstallaties zijn op afstand te bedienen met de een remote control unit.