Reinigingsoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie

Behoort uw bedrijf tot de voedingsmiddelenindustrie en zoekt u reinigingsinstallaties of reinigingsmachines? Dan bent u bij Waterkracht aan het juiste adres. Wij ontwerpen reinigingsinstallaties en reinigingsmachines en leveren die onder andere aan bakkerijen, brouwerijen, slachthuizen en zuivel verwerkende industrie. Zowel onze één persoons als onze meer persoons reinigingsinstallaties zijn bijzonder effectief en zorgen voor een schone, frisse en hygiënische werkomgeving.
Toepassingen
  •   Reinigen van vloeren en transportbanden
  •   Reinigen van kratten en kisten
  •   Reinigen van voedsel vrachtwagens
Advies aanvragen

Het reinigen van kratten en kisten

Behoort tankreiniging en het reinigen van kratten tot uw werkzaamheden? Dan bent u bij Waterkracht aan het juiste adres voor effectieve reinigingsmachines. Het reinigen van kratten wordt met onze reinigingsmachines namelijk een eenvoudige en effectieve klus! Ook het verwijderen van stickers van kratten behoort tot onze toepassingen.

Het reinigen van voedsel vrachtwagens

Behoort het reinigen van vrachtwagens tot uw werkzaamheden? Dan bent u bij Waterkracht aan het juiste adres voor effectieve reinigingsmachines. Reiniging van vrachtwagens wordt met onze reinigingsmachines namelijk een eenvoudige en effectieve klus!
Speciaal geschikt voor dit reinigingsgebied