Truck- en carwash installaties

Waterkracht heeft zich gespecialiseerd in carwash, truckwash en wasstraat installaties. De installaties zijn effectief milieuvriendelijk en zuinig. De wasstraat installaties van Waterkracht hebben als voordeel dat er niet meer hoeft te worden geborsteld en gezeemd. Binnen 10 minuten heeft u een blinkend voertuig zonder risico van beschadiging. Tevens verbruikt u minder water en chemische middelen.
Toepassingen
  •   Reinigen van vrachtwagens
  •   Reinigen van auto’s
  •   Reinigen van andere transportmiddelen
Advies aanvragen

Milieuvriendelijke carwash installaties

De milieuvriendelijke carwash installaties van Waterkracht zijn te vinden in wasboxen en wasplaatsen bij garages en tankstations door heel Nederland. Onze stationaire hogedrukreinigers vormen het hart van deze installaties. Informeer vrijblijvend bij ons naar onze vele mogelijkheden op het gebied van carwash installaties en truckwash installaties.

Milieuvriendelijke truckwash installaties

Bent u werkzaam in de transportsector? Dan heeft Waterkracht voor u de juiste schoonmaakapparatuur om effectief en milieuvriendelijk uw vrachtwagen te wassen. Wij leveren veel verschillende soorten schoonmaakapparatuur, die u onder andere kunt inzetten voor het reinigen van vrachtwagens en het reinigen van laadruimtes en containers.
Speciaal geschikt voor dit reinigingsgebied