Waterkracht cursus

Om uw personeel vertrouwd te maken met de hogedruk reinigingstechniek biedt Waterkracht de mogelijkheid om een cursus te organiseren waar de basis begrippen van hogedrukreiniging zijn opgenomen. Aan het hoofdstuk “veiligheid” wordt ook de nodige aandacht geschonken. Verder omvat de cursus de werking, het onderhoud en de dagelijkse controle van de reinigingsinstallatie.

Aan het eind van de cursusdag wordt een gepersonaliseerd certificaat uitgereikt aan de cursisten en een certificaat voor het bedrijf waar de cursisten werkzaam zijn. De inhoud van de cursus sluit aan bij de SVS basiscursus gevelreiniging en reiniging na brand en/of SIR cursus industriële reinigingstechniek. Deze cursus kan in een tijdsbestek van 4 uur gehouden worden, met een maximum van 10 tot 15 cursisten.

Door middel van een gedegen cursus kan Waterkracht ervoor zorgen dat uw personeel op een verantwoorde manier met de reinigingstechniek weet om te gaan. Neem contact met ons op voor informatie over de Waterkracht reinigingscursus.