Service

Naast de beste reinigingsapparatuur en persoonlijk advies verzekeren onze relaties zich van een gegarandeerde snelle en effectieve service. Onze servicedienst, met de hoofdvestiging in Varsseveld en vier steunpunten in Nederland & Duitsland, zorgt voor onderhoud en specialistische reiniging op locatie van reinigingsapparatuur. Onze monteurs zijn 24 uur per dag direct inzetbaar bij acute problemen. Snel, effectief en gegarandeerd: de sleutelwoorden voor onze serviceaanpak.
 

Bestelservice

Als extra service kunt u profiteren van onze ruime voorraad reserveonderdelen.  We streven ernaar om alle goederen die voor 17.00 uur besteld zijn, nog dezelfde dag te versturen (mits op voorraad).
 

Onderhoudscontracten

Naast het ontwerpen, fabriceren, leveren en (eventueel) installeren van reinigingssystemen kan Waterkracht uiteraard ook het jaarlijkse onderhoud verzorgen. Hierdoor wordt de bedrijfszekerheid van de hogedrukunits gewaarborgd.
 

Verhuur

In een enkel geval is het soms noodzakelijk om éénmalig een hogedrukreinigingssysteem te gebruiken. Voor deze situaties wijzen wij u graag op één van de onderstaande bedrijven die onze reinigingsapparatuur verhuren:

Doornbos equipment                Rotterdam          010-8508000
Siesling                                    Eelde                 050-3090850
De Nood                                   's-Gravenpolder  0113-316822
Bührmann Pressure Systems     Spijkenisse         0181-375233

Aanvullende service voorwaarden

Waterkracht hanteert naast de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden voor de technologische industrie, uitgegeven door de Vereniging FME-CWM, voor haar service verlening tevens aanvullende service voorwaarden voor de Nederlandse markt.